14 Nisan 2012 Cumartesi

ROBERT ZEMECKİS / FORREST GUMP


Uzun bir süredir film izlemekte güçlük çekiyorum.... filmleri dizi şeklinde bölümler halinde bitirebiliyorum...... yarım kalmış filmlerim var... onlardan biri de Forrest Gumptı.... yaklaşık 1 ay önce ilk 40 dakikasını izlemiştim... elektiriğin çok kesildiği bir dönem ve biraz da yapacak başka bir şey bulamadığım yorgun bir anımdı:) 40 dakika izledikten sonra muhtemelen elektirk geldi ve bıraktım filmi.... dün ikinci 40 dakikalık bölümü izledim bugün de bitirdim filmi.....bu özel filme böylesine bölüp parçalamaktan sebep üzgünüm ama gerçekten film ne kadar güzel olursa olsun ben tek seferde izleyemiyorum artık filmleri.....
İzlemeden önce hiç bir araştırma yapmadım.......meğer oscar almışmış.....çok tatlı bir his bıraktı bende.......Annem derki bölümleri özellikle hoşuma gitti.... ve tanrıyla barışan ve tanrıyla barıştığını söylemeyen :)) yüzbaşı...... ve Kader...... rüzgarda savrulan yapraklar mıyız yoksa hem rüzgardan hem yapraktan müteşekkil bir varlıkmıyız.......ben çok sevdim filmi......izlemek gerek..... sannki beyaz bir tüy içinizde uçuşuyor hissi veriyor.... tek parça halinde bir kere daha izlemek istiyorum eğer bu bendeki hali yenebilirsem....40 dakikalık dersler mi beni bu hale getirdi acaba diye düşünmüyor değilim:)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok güzel bir film.

Hatice dedi ki...

aynen...filmler başka dünyalar sunuyor insana gerçekten....

Hatice dedi ki...

ben de sizi takibe aldım :)

ama bu artı puan getiren şartlarınız yüzünden maalesef katılmak istemiyorum...:) teşekkürler ve benden de herkese bol şanslar:)

tunalızade gürkan efendi dedi ki...

takdir sizindir, takip ettiğiniz için teşekkürler, kolay gelsin. :)