29 Kasım 2010 Pazartesi

ÇAĞAN IRMAK/ PRENSESİN UYKUSU




Çağan Irmak filmlerini seviyorum. Mustafa Hakkında Her Şey ve Karanlıktakiler dışında diğer filmlerini sinemada izledim . Babam ve Oğlum da çok ağladım, çok dolmuştum o dönem zaten dokunsalar ağlayacaktım. Çağan Irmak dokunmak ne kelime ezip geçmişti.  Issız Adam başka duygular bıraktı. Herkes gibi film müziklerine bayıldım . Özellikle filmin ikinci bölümü çok iyiydi bana göre.  Mustafa Hakkında Her Şey filmini Dvd 'den izledim . Tanımlayabileceğim tek kelime sarsıcıydı.Karanlıktakiler korkularımı anlatıyor gibiydi. Onu da çok sevdim..Ulak zamanı olmayan ,etkileyici bir filmdi.....  Ve 19 Kasım'da vizyona giren Prensesin Uykusu filmi.Beni hayal kırıklığına mı uğratacak yoksa diğer filmlerinde olduğu gibi yine içimde farklı duygularla mı sinema salonundan çıkacaktım Prensesin Uykusu'ndan merak ediyordum. Filmle ilgili yorumları özellikle okumamaya dikkat ettim, sevilen bir yönetmenin son filmini görmek arzusuyla hevesle gittim. Yarım saat izledikten sonra biraz sıkıntıyla birlikte bu sefer olmamış diyecektim ki bi şeyler oldu ve film bende güzel duygular bırakarak bitti.
Klişelerle dalga geçtiği sahneler, Genco Erkal ile Alican Yücesoy'un  sahneleri çok keyifliydi. Kader ile ilgili söylenenler, düş ile gerçeğin güzel ifadelendirilmesi, animasyonlar......Belki sıkıntı ve endişe duygularıyla baş etmeye çalıştığım bu döneme denk gelmesi sebebiyle bana çok iyi geldi bu film.. Tavsiye edilir.....

2 yorum:

Günün Notları dedi ki...

Çağan Irmak, insanı çok iyi tanıyor. Hangi noktadan yakalayacağını biliyor. Ben de filmlerini beğenerek izlerim. Bu filmi de en kısa sürede izlemeli :)

Hatice dedi ki...

Kesinlikle Çağan Irmak insanı tanıyor. Filmlerinden sonra biraz daha deşifre oluyoruz:))